Wat doen wij

Bij Aannemersbedrijf Vergoossen is alles mogelijk, u kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwactiviteiten, van nieuwbouw tot woningvergrotingen. Meer informatie vindt u hieronder. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de contact-pagina.

Nieuwbouw

Als u beschikt over een stuk grond met een bouwbestemming, zorgen wij voor de rest. Eerst overleggen we met u over uw plannen, wensen en idee├źn. Heeft u nog geen architect, dan brengen wij u graag in contact met architectenbureaus waar wij goede ervaringen mee hebben. Wij adviseren u in het hele vergunningentraject en helpen u bij het verkrijgen van de juiste papieren om snel te kunnen gaan bouwen.

Uiteraard wordt eerst een volledig bestek gemaakt, een specificatie van alles wat we voor u gaan doen, compleet met een kostenoverzicht. Tijdens de bouw kunnen wij u in elke fase adviseren, bijvoorbeeld over de afwerking van vloeren en wanden, bij de keuze van schakelmateriaal, sanitair, de keuken enz. Als u voor ons kiest, krijgt u er 25 jaar ervaring bij cadeau.Woningvergroting

Als u groter wilt wonen, hoeft u niet altijd te verhuizen. Misschien is het goed mogelijk en toegestaan om het bestaande pand te vergroten. Technisch gezien kunt u daarmee letterlijk alle kanten op: vergroting in de breedte, in de diepte (voor- of achterzijde) en in de hoogte. Onze meer dan 25 jarige ervaring betreft ook het realiseren van serres, kameruitbreidingen, keukenvergrotingen, dakkapellen en complete extra etages.

Wat er mogelijk is hangt af van de constructie en de technische kwaliteit van uw pand. Daarom is vakkundig advies een eerste vereiste. Wij komen graag bij u langs om ter plekke uw wensen af te stemmen op de mogelijkheden. Vervolgens wordt het plan getekend, met een gespecificeerde kostenbegroting, en kunnen de vergunningen worden aangevraagd. Belangrijk is ook om te weten dat wij bij dergelijke werkzaamheden zoveel mogelijk rekening houden met u en uw omwonenden. U moet er plezier van hebben, geen overlast.Woningverbetering

Misschien loopt u al een tijdje met het idee dat uw huis qua voorzieningen aan het verouderen is. Het wooncomfort kan worden verbeterd, en daarmee uw plezier in het wonen. Een nieuwe badkamer, vernieuwing van de sanitaire voorzieningen, een extra toilet, een andere keuken, een bibliotheek, houten vloeren of plavuizen met vloerverwarming, nieuwe tegels of stucwerk, geornamenteerde plafonds, andere deuren, een schuifpui of nieuwe, onderhoudsvrije ramen... alles is mogelijk. Wij kunnen dit alles perfect voor u realiseren.

Ook buitenwerkzaamheden zoals een muur om de tuin, een nieuw terras met plantenbakken, een schuur, prieel of garage. Als u wensen hebt, komen wij daar graag over praten.